Welke wielen heb je nodig voor meubels binnenshuis?

The struggle is real

Men kent het wel: een grondige schoonmaak van het huis is een hele klus. Het is een uitdaging om in alle hoekjes van de woning te komen. Vaak is dat niet mogelijk doordat er meubels in de weg zitten. Het verplaatsen van een tafel kan nog net, maar een bank lukt niet zomaar. Daarom worden dergelijke plekken meestal overgeslagen bij het stofzuigen en dweilen. Het is een gruwel om te zien wat er zich onder banken en kasten bevindt. Vaak komen mensen daarachter wanneer ze het interieur veranderen. Vooral onder de bank blijft er veel rommel achter. Behalve de grote hoeveelheid stof zijn er etensresten en verloren voorwerpen te vinden.

Oplossing

De oplossing voor dit probleem is het plaatsen van wielen onder meubels. Dit maakt het mogelijk om de meubels gemakkelijk te verplaatsen zonder al het zware tilwerk te verrichten. Het verplaatsen van meubels zonder wieltjes kan voor lichamelijke klachten zorgen. Bovendien is het goed mogelijk dat de vloer of andere meubels beschadigd raken. Veel winkels en kantoren maken ook al gebruik van wieltjes, zodat schoonmakers er makkelijk bij kunnen en de items eenvoudig kunnen worden verplaatst naar een andere afdeling. Wielen kunnen ook worden aangesloten op bepaalde apparaten. Er is een grote diversiteit aan verschillende soorten wielen. Voor elk type apparaat of meubel is er een geschikte optie. Zo zijn er wielen voor elk apparaat bij WielenOutlet.

Geschikte wielen

Waar dient rekening mee te worden gehouden? Voor thuis of op kantoor worden vaak stoelwieltjes, parketwieltjes of meubelwieltjes gebruikt. Het gebruik van zwenkwieltjes wordt afgeraden aangezien het een onprettige geur afgeeft. Daarnaast zijn er ook wielen met massieve banden. Dergelijke wielen kunnen de vloer beschadigen. Verder worden zachte wieltjes gebruikt voor een harde ondergrond en harde wieltjes voor een zachte ondergrond. Wat is een zachte ondergrond? Denk hierbij aan tapijt en vloerbedekking. Voorbeelden van harde vloeren zijn tegels en laminaat. Voor ieder type ondergrond is er dus een geschikt type wielen te vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *