De voordelen van een zwarte kraan

Tegenwoordig is het bijna niet meer weg te denken. In steeds meer keukens zie je namelijk een zwarte kraan. Het hebben van een zwarte interieur is iets wat steeds meer voorkomt. De een doet het omdat het een rustige uitstraling geeft, de ander doet het omdat zij het simpelweg een mooie kleur vinden. Het hebben van een zwarte kraan kent veel voordelen. Voordelen waar je misschien niet eens aan hebt gedacht, want een kraan lijkt in principe toch gewoon een kraan? Toch maakt de kleur van jouw kraan wel degelijk een verschil. Na het lezen van dit artikel weet jij de voordelen van een zwarte kraan. 

Een zwarte kraan wordt niet gauw vies

De keuken is een plek die snel vies wordt, wat betekent dat jouw keukenkraan ook vies zal worden. Dat is geen wonder aangezien jij jouw keukenkraan vaak gebruikt en je raakt hem altijd aan met jouw handen. De ene keer zijn je handen schoner dan de andere keer. Na verloop van tijd zal jouw kraan onder de vieze vlekken of vingerafdrukken zitten.

Bij een zwarte kraan zal dit echter niet het geval zijn. Een zwarte kraan wordt namelijk niet zo heel erg snel vies als andere kleuren kranen. Daarnaast vallen vlekken ook niet snel op bij dingen die een zwarte kleur hebben. 

Een zwarte kraan krast niet snel

De meeste dingen zullen uiteindelijk onder de krassen gaan zitten. Zo dus ook jouw keukenkraan. Zwarte keukenkranen hebben vaak wel minder krassen op zich. Toch zal je wel moeten oppassen bij het schoonmaken van jouw zwarte kraan. Een schuurspons of een doek van verkeerde materiaal kan er voor zorgen dat jouw zwarte kraan wel onder de krassen gaat zitten.

Daarnaast ligt het krassen van een zwarte kraan ook aan de bewerking om de kraan de kleur zwart te geven.

Op mastello.nl kun je op zoek gaan naar verschillende soorten zwarte kranen en kijken welke bij jou in de smaak valt. Let er vooral op dat de meeste zwarte kranen krasbestendig zijn, maar niet allemaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *